• Že za 9.9€/10 kom

  • Že za 2.80€/kom

Zanimive informacije

Pred kratkim ogledano

Košarica
0 izdelkov
Kategorije

Hitro iskanje


Prijavite se na novice

Ne spreglejte naših novic s koristnimi informacijami o vzgoji in kombiniranju čebulnic ter o aktualnih dogodkih.

Prijava na novice

Varovanje zasebnosti

Varstvo zasebnih podatkov

Vaša zasebnost je pri nas varna. Upravitelj spletne trgovine svetcebulic.si, Okrasni vrt, Matevž Likar, s.p., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov. Za potrebe poslovanja spletne trgovine zbiramo naslednje uporabnikove podatke:

  • - ime in priimek,
  • - naslov in kraj bivanja,
  • - naslov elektronske pošte (tvoje uporabniško ime),
  • - kontaktno telefonsko številko,
  • - geslo v šifrirani obliki,
  • - ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletnem mestu svetcebulic.si.

Vsi omenjeni osebni podatki se na strežniku svetcebulic.si shranjujejo trajno. Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.

Za potrebe zagotavljanja varnosti, se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice ter piškotki sistema Google Analytics za analizo obiskov spletnega mesta, ki so anonimni. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za določen čas (Pravilnik o spletni piškotkih).

Upravitelj spletne trgovine svetcebulic.si podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam, lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene lastne statistične analize. Osebne podatke (naslov za dostavo) bomo zaupali za namen dostave nakupa le dostavnim službam tj. Pošta Slovenije ali DPD. Z uporabnikom bomo stopili v stik preko sredstev komunikacije na daljavo le, za namen zaključitve spletnega nakupa. Za namene reklamiranja in obveščanja pa le, če uporabnik temu izrecno ne nasprotuje. Svojo odločitev glede tega lahko v vsakem trenutku spremeni v svojem osebnem profilu na spletni strani svetcebulic.si.

Varen prenos občutljivih podatkov poteka preko protokola SSL (Secure Sockets Layer). Varnost protokola zagotavlja podjetje GeoTrust, Inc.

RapidSSL seal
 

 

 


Piškotek

Preko tega vmesnika lahko spremenite dovoljenje o nalaganju piškotkov na vaš računalnik.
Pred izbiro prosim preberite naš pravilnik o uporabi piškotkov na spletni strani svetcebuli.si

Odpri/zapri