• facebook ikona
  • pinterest ikona

Zanimive informacije

Pred kratkim ogledano

Košarica
0 izdelkov
Do brezplačne poštnine vam manjka še 60,00€
Kategorije

Hitro iskanje


Dostava

Dostava

Paketna dostava

Upravitelj spletne trgovine bo blago oziroma storitev dostavil v dogovorjenem roku. Dostavo pošiljk izvedemo s Pošto Slovenije. Na zahtevo kupca uporabimo tudi hitrejšo dostavo, vendar bodo dodatni stroški v celoti bremenili kupca. Ob obvestilu, da je bilo naročeno blago oddano na pošto lahko pričakujete pošiljko že naslednji dan, vendar veljajo v celoti pogoji dostave, ki jih jamči Pošta Slovenije.
Minimalni rok za dostavo je 14 dni po potrditvi naročila.

 

Osebni prevzem

Produkte lahko prevzamete tudi osebno na sedežu podjetja na sedežu podjetja. V tem primeru pa ne plačate poštnine. Lasten prevzem na sedežu podjetja Okrasni vrt, Matevž Likar, s.p. je mogoč vsak delovnik med 16.00 in 20.00 uro (po predhodnem dogovoru).
V kolikor bi želeli svoje naročilo prevzeti osebno na sedežu podjetja, je edini možen način plačila z nakazilom po predračunu.

 

Strošek dostave

Strošek dostave je enoten za področje celotne Slovenije in sicer znaša 5,50€.
Pošta Slovenije in banke uporabnikov za vsako plačilo načeloma obračunajo provizijo, skladno s svojim cenikom. Ti stroški niso upoštevani v cenah izdelkov in storitev spletne trgovine. Pri plačilu z gotovino ob prevzemu (plačilo po povzetju) se prištejejo še dodatni stroški in sicer provizija po trenutno veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

 

Brezplačna dostava

Dostava je brezplačna, če blago prevzamete osebno na sedežu podjetja v Ljubljani. Nekateri artikli kot so npr. darilni boni in elektronski mediji imajo brezplačno dostavo.
Dostava je brezplačna tudi za vsa naročila nad 60€ odpremljena na naslov v Sloveniji.

Piškotek

Preko tega vmesnika lahko spremenite dovoljenje o nalaganju piškotkov na vaš računalnik.
Pred izbiro prosim preberite naš pravilnik o uporabi piškotkov na spletni strani svetcebuli.si

Odpri/zapri